Imbunatateste-ti imunitatea pentru lupta cu Covid!

Imbunatateste-ti imunitatea pentru lupta cu Covid!

Pentru intarirea sistemului imunitar este nevoie de un stil de viata sanatos care sa includa activitate fizica, alimentatie echilibrata, bogata in substante antioxidante, odihna si igiena corespunzatoare. Suplimentele alimentare care contin vitamine si minerale pot fi de ajutor, ele completand aportul alimentar, in multe cazuri insuficient, si sustinand sistemul imunitar.

 

Vitamina C 1000 mg plus Zinc Naturalis X 20 comprimate efervescente

Vitamina C 1000 mg plus Zinc Naturalis X 20 comprimate efervescente

Contine: vitamina C (1000mg/ comprimat), zinc (10mg/comprimat) Informatii despre produs: Vitamina C Plus Zinc Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente care contine vitamina…

Naturalis Vitamina D3 2000 UI X 30 comprimate

Naturalis Vitamina D3 2000 UI X 30 comprimate

Naturalis Vitamina D3 2000 UI este un supliment alimentar pe baza de vitamina D3, esential pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor si pentru buna functionare a sistemului imunitar. Beneficii Naturalis…

Naturalis Vitamina D3 2000 UI

 

Este un supliment alimentar pe baza de vitamina D3, esentiala pentru mentinerea sanatatii oaselor si dintilor si pentru buna functionare a sistemului imunitar. Vitamina D3 este un sustinator puternic al imunitatii. Receptorii pentru aceasta vitamina se gasesc in tot sistemul imunitar. Ea creste imunitatea innascuta, iar in caz de deficiente pot aparea efecte extrem de negative. Cantitatea de 2000 de UI (unitati internationale) este suficienta pentru corectarea, in timp, a deficientelor.

 

Naturalis Vitamina C Plus Zinc

 

Este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente care ajuta la buna functionare a sistemului imunitar. Vitamina C este cel mai cunoscut antioxidant, ea fiind necesara pentru sustinerea imunitatii mai ales in perioadele in care virozele respiratorii sunt frecvente. Zincul are un puternic efect antioxidant si are rol in activarea celulelor T ale sistemului imunitar.

 

In luna august, la Catena, beneficiezi de o oferta speciala – Pachetul de imunitate de la Naturalis, care contine produsele Vitamina D3 2000 UI si Vitamina C plus Zinc, are un pret promotional de doar 25,88 de Lei!

 

Oferta valabila in perioada 1-31 august 2022, in limita stocului disponibil.