Intinereste-ti mobilitatea cu Supramax Articulatii!

Intinereste-ti mobilitatea cu Supramax Articulatii!

Ai frecvent dureri de articulatii, iar acestea sunt din ce in ce mai rigide? De vina poate fi degenerescenta cartilajului articular. Supramax articulatii este un supliment cu o formula naturala, ce contribuie la functionarea normala a articulatiilor.

 

-25%
Supramax articulatii x 30 plc

Supramax articulatii x 30 plc

Supramax Articulatii asigura buna functionare a sistemului osos, restaurand cartilajul, intarind articulatiile si ameliorand simptomele afectiunilor reumatice. Acest produs se bucura de o formula unica…

-25%
Supramax Articulatii cu gust de piersica, 30 plicuri

Supramax Articulatii cu gust de piersica, 30 plicuri

Supramax Articulatii cu gust de piersica este un supliment alimentar cu o formula naturala, unica in Romania, care contine hidrolizat de colagen si vitamina C. Hidrolizatul de colagen are un efect…

Oasele care formeaza articulatiile sunt acoperite cu un strat de cartilaj, care inlesneste alunecarea suprafetelor in timpul miscarii. In structura acestui cartilaj exista unele celule cu rol in reinnoirea permanenta a substantelor care-l compun. Atunci cand intre formarea si distrugerea componentelor unei articultatii nu mai exista echilibru, cartilajul devine o structura rigida si cu neregularitati. Efectul  acestei modificari il reprezinta disconfortul in timpul miscarii si durerile articulare.

Supramax articularii este un supliment cu o formula naturala, ce contribuie la functionarea normala a articulatiilor. Supramax articulatii are un efect pozitiv asupra cartilajului, stimuland sinteza de colagen si procesul de regenerare a cartilajului articular. Contine hidrolizat de colagen si vitamina C, elemente-cheie care contribuie la sinteza colagenului si la imbunatatirea mobilitatii si flexibilitatii articulare.

 

La Catena, beneficiezi de o reducere de 25% la produsele Supramax Articulatii si Supramax Articulatii cu aroma de piersica.

 

Pret vechi: 79,90 lei Pret promo: 59, 93 lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 ianuarie 2022, in limita stocului disponibil.