Invinge sezonul rece cu ViroProtect Rapid + Quercetina!

Invinge sezonul rece cu ViroProtect Rapid + Quercetina!

ViroProtect Rapid + Quercetina  este un supliment alimentar ce contine 9 ingrediente active care, prin mecanisme specifice, sustin sistemele respirator si imunitar, intarind organismul in perioadele de slabire ale acestuia.

 

3 la pret de 2
Naturalis ViroProtect Rapid Quercetina X 10 plicuri

Naturalis ViroProtect Rapid Quercetina X 10 plicuri

  Naturalis ViroProtect Rapid +Quercetina este un supliment alimentar ce contine 9 ingrediente active care, prin mecanisme specifice, sustin sistemele respirator si imunitar, intarind organismul…

Vitaminele C, D, zincul si seleniul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Extractul de flori de lumanarica are efect puternic emolient, ajuta la calmarea iritatiei gatului si la favorizarea expectoratiei secretiilor bronsice. Lumanarica, datorita proprietatilor sale, este cunoscuta popular drept „ceaiul iernii”.

Extractul de soc negru sustine apararea organismului, contribuie la reducerea simptomelor alergice si favorizeaza expectoratia secretiilor bronsice. Acesta are capacitatea de a stimula sistemul imunitar.

Quercetina are proprietati antioxidante puternice si contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor respirator si cardiovascular. Totodata, ajuta la reducerea stresului oxidativ, a inflamatiei si a manifestarilor alergice.

 

Profita de oferta speciala Catena la produsul ViroPortect Rapid + Quercetina!

 

 

Oferta valabila in perioada 1-29 februarie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.