La Catena, cumperi Bilomag Forte Memorie sau Circulatie si primesti cadou Zdrovital Tonic!

La Catena, cumperi Bilomag Forte Memorie sau Circulatie si primesti cadou Zdrovital Tonic!

Produsele Bilomag Forte au efecte benefice asupra memoriei, concentrarii si circulatiei periferice, inclusiv a circulatiei cerebrale.

Bonus Zdrovital Tonic
 Bilomag Forte – memorie si concentrare X 90 capsule + 30 capsule

Bilomag Forte – memorie si concentrare X 90 capsule + 30 capsule

Bilomag Forte contine Ginkgo biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6. Recomandari Extractul de Ginkgo Biloba ajuta la oxigenarea normala a creierului, sustinand astfel circulatia cerebrala si functionarea…

Bonus Zdrovital Tonic
 Bilomag Forte Circulatie 90 capsule + 30 capsule

Bilomag Forte Circulatie 90 capsule + 30 capsule

Bilomag Forte Circulatie este un supliment alimentar destinat imbunatatirii cerculatiei periferice si cerebrale. Recomandari Bilomag Forte Circulatie este un supliment alimentar ce contine extracte…

Bilomag Forte Memorie

 

Este un preparat complex ce contine extract de Ginkgo biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6.


- Extractul de Ginkgo biloba ajuta la oxigenarea normala a creierului, sustinand astfel circulatia cerebrală si functionarea intregului sistem circulator si protejeaza celula nervoasa, contribuind la neutralizarea radicalilor liberi.

- Lecitina intra in compozitia fiecarei celule nervoase, fiind responsabila de functionarea optima a sistemului nervos.

- Vitamina B6 si magneziul contribuie la mentinerea sanatatii psihice, la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii.

 

Bilomag Forte Circulatie

 

Contine extracte de Ginkgo biloba, ginseng siberian si minerale precum magneziu si fier. Cele patru componente ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice

- Extractul de Ginkgo biloba imbunatateste functionarea intregului sistem circulator, neutralizeaza radicalii liberi si creste cantitatea de oxigen din tesuturi.

- Ginsengul siberian creste rezistenta organismului la stres, stimuleaza imunitatea si asigura buna functionare a sistemului circulator. 

- Fierul contribuie la formarea globulelor rosii, iar magneziul – la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.

 

Cumpara de la Catena Bilomag Forte Memorie sau Bilomag Forte Circulatie si primesti produsul Zdrovital Tonic!

 

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2022, in limita stocului disponibil.

Zdrovital Tonic este un sirop care oferta un plus de energie si vitalitate. Este indicat in stari de oboseala si scadere a capacitatii de concentrare, in timpul efortului fizic intens si prelungit. Contine ginseng, vitamina C, vitamine din grupul B si fier.