Lacium, aliatul florei intestinale sanatoase

Lacium, aliatul florei intestinale sanatoase

O flora intestinala sanatoasa joaca un rol foarte important pentru sistemul imunitar si pentru sanatatea intregului organism. Aceasta este reprezentata de bacteriile care traiesc in colon. Echilibrul florei intestinale poate fi usor perturbat de catre dieta, stres, anumite medicamente etc. Acest lucru duce la tulburari digestive. Probioticele ofera posibilitatea de a corecta dezechilibrul florei intestinale.

 

-29,02%
Zdrovit Lacium 50 miliarde UCF X10 capsule

Zdrovit Lacium 50 miliarde UCF X10 capsule

Lacium 50 miliarde UFC este un supliment alimentar care contriibuie la mentinerea si refacerea echilibrul microflorei tractului intestinal. Este recomandat ca adjuvnat in tratamentul cu antibiotice, pentru…

Lacium este o formula puternica, cu 9 tulpini de culturi vii special selectate, menite sa restabileasca echilibrul digestiv in cazul persoanelor care se confrunta cu disconfort digestiv. Cand este utilizat in mod regulat, ajuta si la promovarea sanatatii digestive si a sistemului imunitar.

Lacium contine 10 capsule cu eliberare prelungita care asigura actiunea culturilor vii in tractul intestinal pe durata intregii zile.

 

La Catena beneficiezi de o oferta speciala la suplimentul alimentar probiotic Lacium x 10 caps.!

 

Pret vechi: 37,90 Lei Pret Promo: 26,90 Lei

Economisesti: 11,00 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-29 februarie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.