Laptele formula Aptamil Nutri-Biotik 1+ si 2+, pentru o dezvoltare sanatoasa

Laptele formula Aptamil Nutri-Biotik 1+ si 2+, pentru o dezvoltare sanatoasa

Dupa varsta de un an, cel mic are nevoi nutritionale speciale, care sa ii asigure o crestere si o dezvoltare armonioasa.

 

-15%
Aptamil NUTRI-BIOTIK 1+ 1-2 ani X 800 g

Aptamil NUTRI-BIOTIK 1+ 1-2 ani X 800 g

FORMULA NOASTRA CREATA PENTRU NUTRITIA COPIILOR INTRE 1 SI 2 ANI Echipa noastra de oameni de stiinta, printre care si experti in imunologie, a dezvoltat formula de lapte Aptamil® NUTRI-BIOTIK™…

-15%
Aptamil NUTRI-BIOTIK 2+ X 800 g

Aptamil NUTRI-BIOTIK 2+ X 800 g

Echipa noastra de oameni de stiinta, printre care si experti in imunologie, a dezvoltat formula de lapte Aptamil® NUTRI-BIOTIK™ 2+ ce combina nutrienti esentiali varstei, precum unele dintre…

O alimentatie adecvata varstei ii va oferi nutrientii necesari pentru cresterea si dezvoltarea oaselor, pentru mentinerea bunei functionari a sistemului imunitar si pentru o dezvoltare cognitiva normala.

Alaturi de o dieta echilibrata, laptele praf Aptamil Nutri-Biotik 1+ si 2+  il ajuta pe puiul tau sa creasca mare si puternic. Contine un complex unic de nutrienti, precum si vitaminele A, C si D, necesare pentru o dezvoltare optima. Totodata, este imbogatit cu minerale precum zinc si fier.

 

Profita de oferta speciala Catena la laptele formula Aptamil Nutri-Biotik 1+ si Aptamil Nutri-Biotik 2+ 800 g!

 

Oferta valabila in perioada 1-31 martie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.