Litorsal te ajuta sa te rehidratezi

Litorsal te ajuta sa te rehidratezi

In timpul verii, al antrenamentelor intense, in urma episoadelor de diaree, corpul uman pierde apa, dar si electroliti si minerale, elemente necesare pentru functionarea optima a organismului. In aceste cazuri, consumul de apa nu este suficient, ci trebuie utilizate produse care refac balanta electrolitica.

 

 

-29,91%
Zdrovit Litorsal X 24 comprimate efervescente

Zdrovit Litorsal X 24 comprimate efervescente

Supliment alimentar cu zaharuri si indulcitori Hidrateaza organismul Potoleste eficient setea Echilibreaza balanta electrolitica Potasiul si vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului…

Daca nu se furnizeaza cantitatea potrivita de lichide, chiar si cel mai mic dezechilibru al balantei electrolitice din organism poate duce la aparitia primelor simptome ale deshidratarii: durere de cap, lipsa de concentrare, stari de ameteala, spasme musculare etc. 

Litorsal este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente cu o formula specială care ajută la echilibrarea balantei electrolitice.

 

Litorsal contine:

 

- Glucoza: este o sursă primară de energie, iar o cantitate prea mică de glucoză în sânge are ca rezultat hipoglicemia

- Potasiu: participă la funcționarea normală a sistemului nervos și la procesul de contracție musculară, creează osmolaritatea mediului intracellular.

- Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.  

 

Profita de oferta speciala Catena la produsul pentru rehidratare Litorsal!

 

Pret vechi: 44,80 Lei Pret Promo: 31,40 Lei

Economisesti: 13,40 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 iulie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.