Mentine-ti tineretea cu Revidox!

Mentine-ti tineretea cu Revidox!

In fiecare zi organismul nostru lupta cu radicalii liberi care au un rol major in procesul de imbatranire si de degenerare celulara. Organismul nostru se apara cu ajutorul antioxidantilor. O parte din acesti antioxidanti sunt produsi de organismul nostru, dar cea mai mare parte provin din alimentele pe care le consumam. Daca alimentatia nu aduce un aport suficient de substante nutritive, atunci un supliment alimentar bogat in antioxidanti poate fi de un real ajutor in lupta impotriva degenerarii celulare si a imbatranirii organismului.

Revidox este un supliment alimentar care contine Stilvid 84% si constituie o sursa importanta de polifenoli din struguri care au un puternic rol antioxidant, care lupta impotriva imbatranirii celulare, protejand materialul genetic din celule. Revidox protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular prin mentinerea sanatatii vaselor de sange si ofera organismului nutrientii necesari pentru mentinerea unei bune functionari a inimii, avand rol cardioprotector.

Acum poti cumpara REVIDOX cu o oferta speciala,

cu 50% reducere!

Oferta este valabila pana pe 31 martie 2020, in limita stocului disponibil din farmaciile selectate.

Vino in FARMACIE!

- 50%
Revidox supliment alimentar anti-imbatranire, 30 capsule

Revidox supliment alimentar anti-imbatranire, 30 capsule

Revidox este un produs 100% natural, de ultima generatie, considerat ca fiind cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese in…