Naturalis Diolex, pentru mentinerea sanatatii circulatiei venoase

Naturalis Diolex, pentru mentinerea sanatatii circulatiei venoase

Daca ai un stil de viata sedentar sau activitatea ta presupune sa stai multe ore in picioare sau pe scaun, acest lucru poate afecta circulatia sangelui la nivelul picioarelor. Produsele din gama Diolex ajuta la sustinerea sanatatii venoase si la revigorarea picioarelor obosite.

 

3 la pret de 2
Naturalis Diolex  X 30 comprimate filmate

Naturalis Diolex X 30 comprimate filmate

  Naturalis Diolex contine 500 mg fractiune micronizata corespunzatoare la 450 mg Diosmina ( 90%) si 50 mg Hesperidina (10%), Zinc, Seleniu si extract de Castan-salbatic. Diosmina si Hesperidina sunt…

3 la pret de 2
Naturalis Diolex Gel X 100 ml

Naturalis Diolex Gel X 100 ml

Diolex Gel ofera urmatoarele beneficii, datorita combinatiei de substante active: Ofera o senzatie placuta de racorire a picioarelor „grele” Imbunatateste tonicitatea vasculara Diolex Gel…

3 la pret de 2
Naturalis Diolex 1000 X 30 comprimate filmate

Naturalis Diolex 1000 X 30 comprimate filmate

Naturalis Diolex contine 1.000 mg de fractiune micronizata, corespunzatoare la 900 mg de diosmina (90%) si 100 mg de hesperidina (10%), zinc, seleniu si extract de castan salbatic. Diosmina si hesperidina sunt…

Diolex si Diolex 1000 sunt suplimente alimentare care contribuie la mentinerea unei circulatii adecvate si sustine sanatatea venelor si a capilarelor. Contin diosmina si hesperidina, extract de castan salbatic, seleniu, si zinc.

- Diosmina si hesperidina sunt bioflavonoide puternice

- Extractul de castan salbatic ajuta la mentinerea unei circulatii adecvate si la sustinerea sanatatii venelor si capilarelor.

- Seleniul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar

- Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, la mentinerea sanatatii sistemului osos si la sanatatea pieli.

Diolex Gel este un produs special conceput pentru a imbunatati tonicitatea vasculara, oferind o senzatie placuta de racorire a“picioare grele”. Contine ingrediente specifice care ajuta la revigorarea picioarelor obosite, cum ar fi microalga Porphyridium cruentum, extract de castan, mentol, ulei din frunze de eucalipt.

 

 

Profita de oferta speciala Catena la produsele Diolex!

 

Oferta valabila in perioada 1-31 august 2023, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.