Naturalis – suplimente din natura cu 50% reducere la al 2-lea produs cumparat!

Naturalis – suplimente din natura cu 50% reducere la al 2-lea produs cumparat!

Produsele Naturalis sunt suplimente alimentare concepute pentru a adresa o gama larga de afectiuni sau a sustine diferite functii ale organismului. Unele dintre produsele Naturalis contin extracte naturale standardizate de calitate,  cea mai inalta forma de procesare a plantelor. Aceste produse sunt: Naturalis Ginkgo Biloba – extract din frunze de Ginkgo Biloba, Naturalis Laxanatur  - extract din fructe de Senna, Naturalis Stresscontrol – extract din radacina de Valeriana, Naturalis Cardioforte – extract din frunze de Paducel, Naturalis Hepatosuport – extract din fructe de Armurariu.

Suplimentele Naturalis detin certificare GMP (exceptii: Naturalis FibroProtect, Vitamina C, Potent forte, Omega 3-6-9 vegetal). Certificatul GMP este o dovada a faptului ca produsele sunt in conformitate cu standardele privind componenta chimica a alimentelor (Food Chemical Codex) si cele ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (World Health Organization - WHO). Certificatul GMP este o garantie pentru componenta chimica, biologica si fizica a produselor.

Vino in Farmaciile Catena si primesti 50% reducere din pretul celui de-al doilea produs Naturalis cumparat! Oferta se aplica pentru urmatoarele produse Naturalis:

 

Naturalis HepatoSuport x 30cps.

 

Naturalis FibroProtect x 20 plic        

 

Naturalis LaxaNatur x 20 cps.

 

Naturalis Bil-ex x 20 cps.

 

Naturalis Efi-Digest x 20 cpr. film.

 

Oferta valabila in farmaciile Catena, in limita stocului disponibil, pana pe 31 ianuarie 2017. Reducerea de 50% se aplica produsului cu pretul cel mai mic.