NOU! UroSuport Forte - sustine sanatatea tractului urinar!

NOU! UroSuport Forte - sustine sanatatea tractului urinar!

UroSuport Forte este un supliment alimentar care ajuta in lupta impotriva infectiilor urinare si altor probleme ale tractului urinar.

Este un produs natural care are o formula cu eficienta crescuta inca din prima zi de utilizare. Potenteaza tratamentul infectiilor urinare.

Are tripla actiune:

- antibacteriana

- diuretica

- antiinflamatorie

Elimina bacteriile si calmeaza durerea.

Are un complex de substante active: D-manoza, extract de merisor, extract de hibiscus, albastru de metilen.

Afinul-american - o gama larga de studii stiintifice a confirmat efectele benefice ale extractului din fructele acestui arbust in prevenirea si tratarea infectiilor cailor urinare (cistite bacteriene, in principal cu E coli). Substanta are actiune imunostimulatoare, antiseptica, antiinflamatorie si antioxidanta, cicatrizanta si diuretica.

Hibiscus - extractul din florile de hibiscus contribuie la intarirea imunitatii generale a organismului, prin continutul mare de vitamina C, joaca un important rol antiinflamator, diuretic, antiseptic si emolient. In cazul infectiilor urinare, calmeaza simptomatologia, stopeaza inmultirea bacteriilor si previne reaparitia infectiei. De asemenea, este util in preventia formarii litiazei renale.

D-manoza - bacteriile care, de regula, infecteaza tractul urinar au o mare afinitate pentru acest tip de zahar special; se leaga de el si se elimina impreuna prin urina, prevenind astfel atasarea patogenilor de peretii vezicii urinare. Substanta ajuta la mentinerea echilibrului florei intestinale, ceea ce duce la cresterea imunitatii digestive si generale, deci si la prevenirea infectiilor urinare.

 

Te ajutam in sustinerea sanatatii tractului urinar si iti oferim o reducere de 22% pentru acest produs, pe baza cardului de fidelitate Catena.

Rezerva online produsul si mergi apoi in farmacie pentru a il achizitiona!

-22% CU CARD CATENA
Urosuport Forte x 14 capsule

Urosuport Forte x 14 capsule

UroSuport Forte este un produs natural, cu o formula…