Obtine cuponul de reducere pentru Bonilash ser pentru gene!

Obtine cuponul de reducere pentru Bonilash ser pentru gene!


Bonilash ser pentru gene este un produs cosmetic unic in Romania, cu o eficacitate dovedita, ce se adreseaza femeilor de orice varsta. 

 
Serul pentru gene Bonilash este recomandat pentru cresterea numarului de gene, fortificarea si sanatatea lor, intensificarea culorii naturale a genelor, indesirea si ingrosarea firului. De asemenea, previne caderea excesiva a firelor, hraneste, hidrateaza si regenereaza fibra firului. 
 
Bonilash ser pentru gene se aplica seara, dupa demachiere, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapa inchisa. Produsul poate fi utilizat si de catre persoanele care poarta lentile de contact.

Click pe butonul de mai jos pentru a primi Cuponul de Reducere pe e-mail:

 

 

 

Este suficient sa arati cuponul de reducere primit pe e-mail de pe telefonul tau sau, daca iti este mai usor, il poti printa si veni cu el la Catena. Farmacistii Catena vor scana codul cuponului si reducerea se aplica pe loc! 

 

Oferta este valabila doar pana pe 31 iulie 2021, in limita stocurilor disponibile si nu se cumuleaza cu alte oferte!

 

Farmacistii Catena stiu cum sa te ajute!

Pentru consultarea Regulamentului campaniei va rugam sa dati CLICK aici

Cupon 36 lei
Bonilash ser pentru gene x 3 ml

Bonilash ser pentru gene x 3 ml

Bonilash ser pentru gene este un produs cosmetic unic in Romania, cu o eficacitate dovedita, ce se adreseaza femeilor de orice varsta.    Serul pentru gene Bonilash este recomandat pentru cresterea…