Ocean Calm, mixul de ingrediente marine cu efecte calmante

Ocean Calm, mixul de ingrediente marine cu efecte calmante

Ocean Calm este un supliment alimentar care contine magneziu si calciu extrase din alge rosii calcificate. Totodata, este bogat in vitamina B6 si vitamina C. Impreuna, ingredientele sustin echilibrul psiho-emotional, calmul si relaxarea.

 

3 la preČ› de 2
Ocean Calm X 60 capsule vegetale

Ocean Calm X 60 capsule vegetale

Ocean Calm este singurul complex de minerale oceanice, obtinute din alge rosii Lithotahmnium. Ocean Calm este un supliment nutritiv produs din extract natural de magneziu marin si alge rosii calcificate.…

Magneziul marin continut de Ocean Calm provine din una dintre cele mai naturale si eficiente surse, extras printr-un proces lent, natural. Magneziul este un nutrient esential care serveste drept cofactor in peste 300 de enzime implicate in procesele biologice. Deficienta de magneziu este asociata cu multe probleme de sanatate, incluzand: depresia si anxietatea, diabetul, spasmele si crampele, bolile cardiovasculare, tensiunea ridicata, osteoporoza.

Algele rosii calcificate provin din apele pure ale Islandei si contin un mix impresionant de minerale. Dintre acestea 30% sunt reprezentate de calciu si 2,5% de magenziu. In plus, contin urme a 72 de alte minerale, printre care: iod, bor, cobalt, fier, mangan, zinc sau cupru.

Vitamina B6 ia parte la numerose procese biologice, atat mentale cat si fizice, incluzand buna functionare a creierului, sistemului nervos, ficatului si muschilor. Ajuta la sintetizarea neurotransmitatorilor, precum serotonina, un important cofactor in reglarea somnului si dispozitiei.

Vitamina C este esentiala pentru absorbtia calciului si magneziului. Alaturi de vitamina B6 este esentiala pentru producerea de serotonina.

 

Vino la Catena si beneficiaza de o oferta speciala la produsul Ocean Calm!

 

Oferta valabila in perioada 1 noiembrie-31 decembrie 2022, in limita stocului disponibil.