Optisomn pentru un somn odihnitor

Optisomn pentru un somn odihnitor

Insomnia este o problema din ce in ce mai frecventa in societatea moderna. Stilul de viata agitat, stresul, locurile de munca solicitante sunt factori favorizanti pentru aparitia insomniei. Optisomn este special formulat pentru a oferi un somn odihnitor si dimineti productive, energizate.

 

-29,61%
Optisomn X 28 comprimate filmate

Optisomn X 28 comprimate filmate

Optisomn este un supliment alimentar pentru sustinerea unui somn linistit si odihnitor. Optisomn contine melatonina cu rol in atenuarea tulburarilor de somn, passiflora si hamei pentru inducerea starii…

Prin utilizarea unui complex de ingrediente naturale, acest produs contribuie la atenuarea tulburarilor de somn. Contine melatonina, Passiflora, hamei, magneziu si vitamina B6, ingrediente care induc starea de calm.  

Somnul odihnitor este asociat cu o durata de viata mai lunga si cu o calitate mai buna a vietii, contribuie la stabilitatea mentala si emotionala, ajuta la prevenirea bolilor cardiace, consolideaza memoria si imbunatateste capacitatea de invatare.

 

Beneficiaza de oferta Catena la suplimentul alimentar Optisomn! 

 

Pret vechi: 43,90 Lei Pret Promo: 30,90 Lei

Economisesti: 13,00 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-29 februarie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.