Optisomn te ajuta sa ai un somn linistit

Optisomn te ajuta sa ai un somn linistit

Insomnia este o problema din ce in ce mai frecventa in societatea moderna. Stilul de viata agitat, stresul, locurile de munca solicitante sunt factori favorizanti pentru aparitia insomniei. Optisomn este special formulat pentru a oferi un somn odihnitor si dimineti productive, energizate.

-32,84%
Optisomn 28 comprimate filmate

Optisomn 28 comprimate filmate

Optisomn este un supliment alimentar pentru sustinerea unui somn linistit si odihnitor. Optisomn contine melatonina cu rol in atenuarea tulburarilor de somn, passiflora si hamei pentru inducerea starii…

-31,61%
Optisomn vise placute, 20 plicuri

Optisomn vise placute, 20 plicuri

Melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn, la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la reglarea ritmul fiziologic al ciclului somn-veghe. Efectul benefic se obtine in conditiile…

Prin utilizarea unui complex de ingrediente naturale, acest produs imbunatateste calitatea somnului natural. Contine melatonina, Passiflora, hamei, magneziu si vitamina B6, ingrediente care sustin relaxarea si inducerea somnului.

Somnul odihnitor este asociat cu o durata de viata mai lunga si cu o calitate mai buna a vietii, contribuie la stabilitatea mentala si emotionala, ajuta la prevenirea bolilor cardiace, consolideaza memoria, imbunatateste memoria si capacitatea de invatare.

 

Beneficiaza de oferta Catena la suplimentul alimentar Optisomn!  

 

Optisomn Comprimate Filmate: Pret vechi: 33,50 lei Pret Promo: 22,50 lei

 

Optisomn Vise Placute: Pret vechi: 32,90 lei Pret Promo: 22,50 lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 ianuarie 2022, in limita stocului disponibil.