Parusan, gama impotriva caderii parului

Parusan, gama impotriva caderii parului

Pentru a avea un par sanatos, stralucitor si puternic se recomanda utilizarea produselor special create pentru mentinerea sanatatii parului si a scalpului. O solutie o reprezinta gama Parusan, care actioneaza impotriva caderii parului!

 

-24,05%
ParuSan sampon stimulator x 200 ml

ParuSan sampon stimulator x 200 ml

Cu o formula unica si concentrata de substante active, samponul stimulator ParuSan este indicat pentru persoanele care se confrunta cu pierderea difuza a parului. Samponul stimulator ParuSan are in compozitie…

-24,05%
ParuSan tonic energizant x 200 ml

ParuSan tonic energizant x 200 ml

Tonicul energizant ParuSan este un concentrat de ingrediente active care ajuta la combaterea pierderii difuze a parului. Compozitie Tonicul energizant ParuSan Are in compozitie biotina, L-arginina,…

-24,05%
ParuSan tratament intensiv x 125 ml

ParuSan tratament intensiv x 125 ml

Are la baza formula testata si dovedita PARUSAN® impotriva caderii parului, cu ulei pretios de jojoba si seminte de struguri, hraneste parul in profunzime. Ingredientele de ingrijire hidrateaza intensiv…

Cele trei produse Parusan – Tonic Energizant, Tratament intensiv si Sampon Stimulator contin nutrienti care asigura in mod tintit aprovizionarea cu substante nutritive la nivelul scalpului si al radacinii firului de par.

In urma studiilor clinice, s-a demonstrat ca dupa 3 luni de folosire a produselor Parusan, densitatea parului a crescut.

Ingredientul brevetat AnaGain continut de produsele Parusan, un extract din lastari organici de mazare, ajuta la reducerea caderii parului si la accelerarea semnificativa a cresterii acestuia.

Alte ingrediente, precum biotina si L-arginina ajuta la fortificarea radacinii parului, iar ureea, vitamina E si pantenolul hranesc parul, oferindu-i rezistenta si stralucire.

 

Profita de oferta Catena la produsele Parusan impotriva caderii parului!

 

Pret vechi: 49,90 Lei Pret intreg: 37,90 Lei

Economisesti: 12,00 lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 mai 2022, in limita stocului disponibil!