Pentru picioare umflate sau predispuse la varice, ia Diolex!

Pentru picioare umflate sau predispuse la varice, ia Diolex!

Daca ai un stil de viata sedentar sau activitatea ta presupune sa stai multe ore in picioare sau pe scaun, acest lucru iti afecteaza circulatia sangelui la nivelul picioarelor sau poate duce la umflarea picioarelor si chiar la aparitia varicelor. Pentru a scapa de aceste probleme, iti propunem Diolex comprimate.

 

3 la preț de 2
Naturalis Diolex  X 30 comprimate filmate

Naturalis Diolex X 30 comprimate filmate

Contine: fractiune flavonoidica micronizata de diosmina si hesperidina, zinc, seleniu, extract de castan salbatic Informatii si beneficii Naturalis Diolex: Diolex Naturalis este un supliment alimentar…

Diolex comprimate este un supliment alimentar contribuie la mentinerea unei circulatii adecvate si sustine sanatatea venelor si a capilarelor.

Diolex comprimate contine fractiune flavonoidica micronizata de diosmina si hesperidina, zinc, seleniu si extract de castan salbatic. Diosmina si hesperidina sunt doi antioxidanti care actioneaza sinergic si ajuta la tonifierea venelor varicoase si hemoroidale. Extractul de castan salbatic este folosit in mod traditional pentru reducerea senzatiei de “picioare grele”. Seleniul este un bun antioxidant, iar zincul are un rol important in buna functionare a metabolismului si contribuie la mentinerea sanatatii pielii.

 

Profita de oferta speciala Catena la suplimentul alimentar Diolex comprimate!

Oferta valabila in perioada 1-31 mai 2022, in limita stocului disponibil.