Proenzi ArtroStop – ingrijire pentru articulatiile tale

Proenzi ArtroStop – ingrijire pentru articulatiile tale

Mentinerea sanatatii articulatiilor este esentiala pentru o buna calitatate a vietii pe termen lung. Produsele din gama Proenzi te pot ajuta sa oferi articulatiilor tale suportul si nutrientii de care au nevoie.

 

W Proenzi ArtroStop crema 100 ml.

W Proenzi ArtroStop crema 100 ml.

Crema Proenzi ArtroStop de la Walmark este destinata mentinerii unui sistem osos sanatos si se aplica pe zonele articulare dureroase. Produsul contine extract de Boswellia serrata, metil-salicilat…

W Proenzi Artrostop Intensive, 120 tablete

W Proenzi Artrostop Intensive, 120 tablete

Complex de nutrienti cu absorbtie ridicata pentru articulatii. Contine o combinatie de 3 componente constructive esentiale ale structurii cartilajelor articulare, evaluate de catre experti: colagen tip…

Proenzi ArtroStop Intensive, cea mai complexa formula de la Proenzi, oferă articulatiilor tale nutrienti apreciati de catre expertii in domeniu. Contine 3 elemente contsructive de baza ale cartilajului articular (glucozamin sulfat, condroitin sulfat, colagen tip II) si asigura confortul si functionarea normala a articulatiilor tale.

Crema Proenzi contine o combinatie unica de trei substante: glucozamin sulfat, MSM si extract de Boswellia serrata. Masajul cu aceasta crema este potrivit in caz de disconfort la nivelul articulatiilor si ajuta la reducerea rigiditatii si la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.

 

Profita de oferta speciala Catena la pachetul format din aceste doua produse Proenzi!

 

Pret Promo: 169,90 Lei: Proenzi Artrostop Intensive x 120 tb. + W Proenzi ArtroStop crema 100 ml

Oferta valabila in perioada 1-31 august 2022, in limita stocului disponibil.