Protejeaza-ti ochii cu Vizik!

Protejeaza-ti ochii cu Vizik!

Produsele din gama Vizik sunt create special pentru mentinerea sanatatii ochilor, hidratand, calmand si ingrijind eficient.

 

-20,05%
Zdrovit Vizik picaturi pentru ochi iritati si rosii x 10 ml

Zdrovit Vizik picaturi pentru ochi iritati si rosii x 10 ml

Vizik este un dispozitiv medical care amelioreaza pe termen lung disconfortul asociat cu: Stresul provocat de purtarea lentilelor de contact pentru o perioada lunga; Factorii externi precum aerul conditionat,…

-20,05%
Zdrovit Vizik picaturi pentru ochi uscati si obositi x 10 ml

Zdrovit Vizik picaturi pentru ochi uscati si obositi x 10 ml

Zdrovit Vizik picaturi pentru ochi uscati si obositi este un dispozitiv medical care calmeaza ochii obositi, hidrateaza suprafata oculara si amelioreaza disconfortul cauzat de: Purtarea lentilelor…

-20,05%
Zdrovit Vizik Allergy picaturi pentru ochi, 10 ml

Zdrovit Vizik Allergy picaturi pentru ochi, 10 ml

Vizik Allergy picaturi de ochi este un dispozitiv medical care contribuie la reducerea disconfortului si inflamatiei conjunctivitei produse de alergeni perecum polen, praf, par de animale.   Vizik…

Vizik pentru ochi iritati si rosii formeaza un film protector steril, elastic si clar pe suprafata corneei. Contine dexpantenol (provitamina B5) care are capacitatea de a hidrata si de a ingriji ochiul si carbomer care sustine actiunea dexpantenolului si formeaza un film lubrifiant si protector pe cornee si testul conjunctiv.

Vizik pentru ochi uscati si obositi hidrateaza si ingrijeste, protejand sanatatea ochiului. Contine hialuronat de sodiu, care formeaza un scut de protectie uniform pe suprafata ochiului si dexpantenol care hidrateaza si ingrijeste suprafata oculara.

Vizik Allergy contribuie la reducerea disconfortului si inflamatiei conjunctivei produse de alergeni perecum polen, praf sau par de animale. Contine hialuronat de sodiu si ectoina, care calmeaza iritatia si sustin procesul de regenerare a conjunctivei.

 

Profita de oferta speciala Catena la picaturile pentru ochi Vizik: toate cele trei produse beneficiaza de acelasi pret redus!

 

Pret vechi: 36,90 Lei Pret Promo: 29,50 Lei

Economisesti: 7,40 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 august 2022, in limita stocului disponibil.