Pune capat deshidratarii cu Naturalis Rehidrafort!

Pune capat deshidratarii cu Naturalis Rehidrafort!

Caldura excesiva iti provoaca probleme? Transpiri mult? 

Naturalis Rehidrafort este aliatul tau in caz de deshidratare, restabilind echilibrul electrolitic, prin compensarea rapida a pierderii de minerale si lichide.

Naturalis Rehidrafort este un supliment alimentar sub forma de saruri de rehidratare, care ajuta la corectarea starilor de deshidratare care apar in urmatoarele situatii:

- dupa efort fizic intens 
- in perioadele caniculare 
- episoade diareice 
- varsaturi repetate 
- in cazul utilizarii in exces a laxativelor
 
Naturalis Rehidrafort se dizolva in apa si este usor de administrat, avand un gust placut de portocale. Contine indulcitor natural, extract de Stevia rebaudiana.
 

Naturalis Rehidrafort contine sodiu si potasiu care inlocuiesc pierderile de lichide din organism, aparute in urma diareii, varsaturilor sau transpiratiei excesive, dextroza care favorizeaza absorbtia sodiului si a apei in intestinul subtire si citrat trisodic care corecteaza acidoza care apare in urma deshidratarii si a diareii.

Gasesti acum produsul Naturalis Rehidrafort cu reducere de 22% doar pe baza cardului Catena. Oferta este valabila in limita stocului disponibil din farmaciile selectate. Verifica in farmacie daca aceasta oferta este valabila.

Rezerva online produsul, apoi viziteaza farmacia Catena si achizitioneaza-l!

NOU
Naturalis Rehidrafort aroma portocale, 10 plicuri

Naturalis Rehidrafort aroma portocale, 10 plicuri

Naturalis Rehidrafort aroma portocale este un supliment…