Ramai activ cu kitul de mobilitate Movial Plus Fluidart & Sarcodyn!

Ramai activ cu kitul de mobilitate Movial Plus Fluidart & Sarcodyn!

Odata cu inaintarea in varsta, problemele de mobilitate devin frecvente, afectand drastic calitatea vietii. Este bine ca atat sistemul osos, cat si cel muscular sa fie protejate cu multa atentie, inca de la aparitia primelor simptome.

 

-16,68%
Movial plus fluidart X 28 capsule

Movial plus fluidart X 28 capsule

poate contribui la stimularea funcției fiziologica a sinoviocitelor (celule din cartilajul articular) responsabile pentru producerea lichidului sinovial putand creste astfel producția de lichid sinovial;…

-15,00%
Sarcodyn X 21 plicuri

Sarcodyn X 21 plicuri

SARCODYN® este un supliment alimentar cu o formula special creata pentru mentinerea functionarii normale a muschilor prin prezenta vitaminei D si a magneziului. Aditional, continutul de magneziu contribuie…

Suplimentul alimentar Sarcodyn ajută la îmbunătățirea performanței musculare, respectiv la creșterea forței și masei musculare, reducând riscul ulterior de căderi și fracturi. Sarcodyn asociaza catabolitul de leucină Ca-HMB, vitamina D3 și magneziu. Ca-HMB și-a demonstrat eficacitatea în menținerea echilibrului între masa și forța musculară.

 Movial Plus este un supliment alimentar patentat de cercetătorii spanioli, care are la bază două ingrediente esențiale pentru funcționarea normală a organismului: colagenul hidrolizat de tip II și acidul hialuronic cu greutate moleculară ridicată. Cele două substanțe, împreună cu vitamina C, extractul de rodie și zincul, acționează ca un „boost” antioxidant și antiinflamator la nivelul țesuturilor. Astfel poate fi îmbunătățită mobilitatea.

 

Beneficiaza de ofertele speciale Catena si pastreaza-ti mobilitatea!

 

 Movial Plus

Pret vechi: 119,99 Lei Pret Promo: 99,90 Lei

 

Sarcodyn

Pret vechi: 111 Lei Pret Promo: 95,12 Lei

 

Oferte valabile in perioada 15 ianuarie-30 aprilie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.