Revidox, pentru reducerea stresului oxidativ

Revidox, pentru reducerea stresului oxidativ

In fiecare zi, organismul nostru lupta cu radicalii liberi care au un rol major in procesul de imbatranire si de degenerare celulara. Organismul nostru se apara cu ajutorul antioxidantilor. O parte din acesti antioxidanti sunt produsi de organismul nostru, dar cea mai mare parte provin din alimentele pe care le consumam. Daca alimentatia nu aduce suficiente substante nutritive, atunci un supliment alimentar bogat in antioxidanti poate fi de un real ajutor in lupta impotriva degenerarii celulare si a imbatranirii organismului.

 

 Revidox X 30 capsule

Revidox X 30 capsule

  Revidox este un produs 100% natural, de ultima generatie, considerat ca fiind cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese…

Revidox ADN X 28 capsule

Revidox ADN X 28 capsule

Revidox ADN protejeaza si repara ADN ul din nucleul celulelor, ajuta la protectia celulara impotriva stresului oxidativ, corectia formarii ADN ului si sustinerea imunitatii. Beneficii Imunoprotector eficient…

Revidox este un supliment alimentar care constituie o sursa importanta de polifenoli din struguri care au un puternic rol antioxidant, luptand impotriva imbatranirii celulare, protejand materialul genetic. Revidox protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular prin mentinerea sanatatii vaselor de sange si ofera organismului nutrientii necesari pentru mentinerea unei bune functionari a inimii, avand rol cardioprotector, dar si a creierului. De asemenea, Revidox are o contribuitie majora in sustinerea functionarii sistemului imunitar.
 

La Catena, beneficiezi de o oferta speciala Revidox!

 

Cumpara o cutie de Revidox si primesti o cutie de Revidox ADN!

 
Revidox ADN este un supliment alimentar dedicat cresterii imunitatii si mentinerii sanatatii organismului prin complexul de ingrediente ce asigura sinteza normala a ADN-ului celular si dezvolta buna functionare a celulelor imune.
 
Oferta valabila in perioada 1 octombrie-31 decembrie 2022, in limita stocului disponibil.