Sanohepatic colesterol plus sustine functionarea normala a ficatului

Sanohepatic colesterol plus sustine functionarea normala a ficatului

Sanohepatic Colesterol Plus este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a ficatului, reduce oboseala si extenuarea si favorizeaza eliminarea toxinelor din organism.

 

-37,30%
Sanohepatic colesterol Plus X 60 comprimate filmate

Sanohepatic colesterol Plus X 60 comprimate filmate

  Sanohepatic Colesterol Plus este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a ficatului, reduce oboseala si extenuarea si favorizeaza eliminarea toxinelor din organism Compozitie Sanohepatic…

Monacolina K este o substanta activa extrasa din drojdia de orez rosu, o molecula naturala care inhiba producerea de colesterol.

Colina este o vitamina hidrosolubila care contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati in organism, inlesnind functiile ficatului. Eficienta acesteia creste prin asociere cu vitamina B12.

Combinatia dintre vitaminele B6&B12 si acidul folic ajuta la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la functionarea normala a sistemului imunitar.

 

Vino la Catena si beneficiaza de oferta speciala la suplimentul alimentar Sanohepatic colesterol Plus!

 

Pret vechi: 44,50 Lei Pret Promo: 27,90 Lei

Economisesti: 16,60 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 mai 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.