Septocalmin Forte - iti calmeaza gatul pe deplin!

Septocalmin Forte - iti calmeaza gatul pe deplin!

Gat rosu? Inflamat? Te ajuta Naturalis Septocalmin Forte!

Durerile in gat sunt de multe ori asociate cu gripa sau raceala, manifestari cu care ne confruntam, deseori, in sezonul rece. Pentru a diminua disconfortul provocat de acestea, putem apela la un supliment alimentar pe baza de extracte naturale.

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, sub forma de drajeuri de supt care calmeaza gatul iritat si ofera o ameliorare rapida a durerilor in gat. Nu contine zahar.

Contine Vitamina C cu rol in sustinerea sistemului imunitar, extract de nalba-mare si extract de lemn-dulce care actioneaza ca un veritabil agent antibacterian. Extractul de fructe de soc diminueaza raguseala, iar extractul de flori de tei ajuta  la mentinerea confortului cailor respiratorii. Mentolul, eucaliptul si uleiul de menta ajuta la decongestionarea nasului si calmeaza tractul respirator superior.

Gasesti acum produsul Naturalis Septocalmin Forte cu reducere de 22% doar pe baza cardului Catena. Oferta este valabila in limita stocului disponibil din farmaciile selectate. Verifica in farmacie daca aceasta oferta este valabila.

Rezerva online produsul, apoi viziteaza farmacia Catena si achizitioneaza-l!

NOU
Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar,…