Septocalmin Islandica calmeaza rapid gatul iritat

Septocalmin Islandica calmeaza rapid gatul iritat

Durerile de gat cauzate de iritarea acestuia sunt deosebit de suparatoare. Mai ales in cazul in care iritatia gatului este provocata de un virus care cauzeaza raceala sau gripa, este bine sa actionam rapid pentru ameliorarea acesteia, folosind un produs cu actiune blanda si eficienta, precum Septocalmin Islandica de la Naturalis.

 

3 la preČ› de 2
Naturalis Septocalmin Islandica X 24 drajeuri

Naturalis Septocalmin Islandica X 24 drajeuri

Suplimentul alimentar Septocalmin Islandica de la Naturalis contine extract de Cetraria islandica si protejeaza mucoasa orala si faringiana. Beneficii Septocalmin Islandica: formeaza o pelicula antibacteriana…

Septocalmin Islandica protejeaza mucoasa orala si faringiana. Datorita extractului de Cetraria islandica are un efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, ajutand la combaterea tusei. Afectarea corzilor vocale sensibile este semnalata de prezenta raguselii. Talul de Cetraria islandica contine cantitati mari de mucilagii hidrosolubile care acopera, protejeaza si hidrateaza mucoasa bucala si pe cea a gatului.

Septocalmin Islandica contine compusi care sustin sanatatea bronhiilor si ajuta in caz de tuse. Totodata, contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si influenteaza in mod benefic tractul respirator.

Septocalmin Islandica se poate folosi preventiv, pentru a proteja corzile vocale sensibile, nu contine zahar si are un gust placut de coacaze negre.

 

Vino la Catena si beneficiaza de oferta speciala la produsul Septocalmin Islandica!

 

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2023, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.