Sistem muscular sanatos cu Sarcodyn!

Sistem muscular sanatos cu Sarcodyn!

SARCODYN® este un supliment alimentar care contine un amestec special de nutrienti care sustine functionarea normala a muschilor.

 

Sarcodyn X 21 plicuri

Sarcodyn X 21 plicuri

SARCODYN® este un supliment alimentar care contine un amestec special de nutrienti care sustin functionarea normala a muschilor. Sarcodyn contine vitamin D, magneziu si HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat),…

Sarcodyn contine vitamina D, magneziu si HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat), un metabolit al aminoacidului L-leucina implicat in sinteza si refacerea proteinelor musculare.

Sarcodyn este benefic in cazul reducerii masei si fortei musculare, care pot aparea o data cu inaintarea in varsta sau pot fi provocate de divese afectiuni sau de inactivitatea fizica. 

 

Beneficii Sarcodyn:

 

Vitamina D: contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular 

Magneziul: contribuie la sinteza normala a proteinelor, la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. 

HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat): metabolit al aminoacidului L-leucina, care este implicat in sinteza si refacerea proteinelor musculare.

Sarcodyn este benefic in cazul reducerii masei si fortei musculare care pot aparea odata cu inaintarea in varsta ori din cauza diverselor afectiuni sau inactivitatii fizice.  

 

Sarcodyn este disponibil in farmaciile Catena.