Solutia pentru prevenirea deshidratarii: Rehidrafort!

Solutia pentru prevenirea deshidratarii: Rehidrafort!

Naturalis Rehidrafort este aliatul tau in caz de deshidratare, restabilind echilibrul electrolitic, prin compensarea rapida a pierderii de minerale si de lichide.

 

2 la preČ› de 1
Naturalis Rehidrafort aroma portocale X 10 plicuri x 5 g pulbere

Naturalis Rehidrafort aroma portocale X 10 plicuri x 5 g pulbere

Naturalis Rehidrafort aroma portocale este un supliment alimentar sub forma de saruri de rehidratare care contribuie la restabilirea echilibrului electrolitic prin compensarea rapida a pierderii de minerale…

Naturalis Rehidrafort este un supliment alimentar sub forma de saruri de rehidratare, care ajuta la corectarea starilor de deshidratare care apar in urmatoarele situatii:

- dupa efort fizic intens 

- in perioadele caniculare 

- dupa episoade diareice 

-  in caz de varsaturi repetate 

- in cazul utilizarii in exces a laxativelor

Naturalis Rehidrafort se dizolva in apa si este usor de administrat, avand un gust placut de portocale. Contine indulcitor natural, extract de Stevia rebaudiana.

Naturalis Rehidrafort contine sodiu si potasiu care inlocuiesc pierderile de electroliti aparute in urma diareii, varsaturilor sau transpiratiei excesive, dextroza care favorizeaza absorbtia sodiului si a apei in intestinul subtire si citrat trisodic care corecteaza acidoza care apare in urma deshidratarii si a diareii.

 

Profita de oferta speciala Catena la produsul Rehidrafort!

 

Oferta valabila in perioada 1 iulie-31 august 2022, in limita stocului disponibil.