StresCalm ajuta organismul in lupta cu stresul

StresCalm ajuta organismul in lupta cu stresul

Datorita mixului de 7 ingrediente active, suplimentul alimentar StresCalm de la Benesio ajuta organismul in lupta cu stresul si restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice, inducand o stare de bine.

 

3 la pret de 2
Benesio Strescalm X 30 capsule

Benesio Strescalm X 30 capsule

  Benesio Strescalm este un supliment alimentar, care, datorita mixului de 7 ingrediente active, ajuta organismul in lupta cu stresul si restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice,…

StresCalm de la Benesio contine:

 

- L-teanina - ajuta la sustinerea starii de bine si reducerea stresului si a iritabilitatii, prin mentinerea secretiei normale a neurotransmitatorilor GABA;

- Acid gama-aminobutiric (GABA) - este un neurotransmitator cu actiune inhibitoare (relaxanta), sintetizat in creier din acidul glutamic, in prezenta vitaminei B6;

- 5-HTP (L-5-hidroxitriptofan) - extras din Griffonia simplicifolia, este un aminoacid folosit pentru restabilirea nivelurilor de serotonina la persoanele cu manifestari ale unui nivel redus al acestui neurotransmitator.

- Rosavinele si salidrozidele din extractul de radacina de rhodiola - au efect pozitiv atat asupra corpului, cat si a mintii, prin cresterea fortei fizice, a vitalitatii si a tonusului psihic.

- Schisandra - ajuta organismul in conditii de stres (fizic, psihic, imunitar, termic etc.), prin echilibrarea nivelului de catecolamine (adrenalina, noradrenalina) si favorizarea sintezei proteinelor de soc termic.

- Vitamina B6 - contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul energetic normal.

- Acid folic - intervine in diviziunea celulara si participa la procesul neoformarii sangvine. Totodata, reduce oboseala si extenuarea, mentinand sanatatea starii psihice.

 

Vino la Catena si beneficiaza de oferta speciala la produsul StresCalm de la Benesio!

 

 

Oferta valabila in perioada 1-30 aprilie 2024, in limita stocului disponibil. Nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.