Sustine mobilitatea articulatiilor cu ArtroSuport Forte!

Sustine mobilitatea articulatiilor cu ArtroSuport Forte!

ArtroSuport Forte de la Naturalis este un supliment alimentar destinat sustinerii sanatatii articulatiilor. Contine 5 ingrediente active ce sustin mobilitatea articulatiilor: glucozamina, condroitina, MSM, extracte de Boswellia serrata si Ginkgo biloba.

Glucozamina si condroitina sunt substante naturale care se gasesc in tesutul articulatiilor. MSM contine sulf, care intra in compozitia colagenului, substanta necesara pentru sanatate articulara. Extractul de Boswellia serrata mentine confortul articulatiilor. Extractul de Ginkgo biloba ajuta la buna functionare a circulatiei sangvine.

 

Profita de oferta speciala Catena la produsele din gama ArtroSuport! Cumpara o cutie de ArtroSuportForte si beneficiezi de 50% reducere la ArtroSuport gel emulsionat.

 

ArtroSuport gel emulsionat poate fi folosit pentru ameliorarea durerii si rigiditatii musculare locale. Calmeaza durerea acuta de origine reumatica prin producerea unui efect intens de incalzire.

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2021, in limita stocului disponibil!

1+50% red. ArtroSuport gel
ArtroSuport Forte Naturalis , 60 capsule

ArtroSuport Forte Naturalis , 60 capsule

Contine: glucozamina, condroitina, MSM (MetilSulfonilMetan), extracte de Boswellia serrata si Ginkgo biloba Informatii despre produs: Glucozmina si condroitina sunt substante naturale care se gasesc in…