Sustine sanatatea articulatiilor cu Movial Plus!

Sustine sanatatea articulatiilor cu Movial Plus!

Te misti din ce in ce mai greu? Articulatiile iti fac probleme?

Articulatiile sunt cele care ne permit sa ne miscam si sa fim activi in fiecare moment al zilei si sa ne traim viata exact asa cum cum ne dorim. Daca articulatiile sufera, apar durerile, ne miscam mai greu si nu putem fi atat de activi pe cat ne-am dori. In aceste situatii, avem nevoie de suplimente alimentare care hranesc cartilajul articular, oferindu-i nutrientii de care acesta are nevoie.

Movial Plus vine in sprijinul articulatiilor, eliminand durerile, scazand inflamatia si crescand mobilitatea de la nivelul acestora. Movial Plus este  un supliment alimentar, cu eficacitate dovedita in studii stiintifice. Contine acid hialuronic, colagen, extract de rodie si vitamina C, nutrienti esentiali pentru sanatatea si functionarea optima a articulatiilor.

Te asteptam in farmaciile noastre pentru a te bucura de o oferta speciala la Movial Plus, 50% REDUCERE. Oferta este valabila pana pe 30 noiembrie 2019, in limita stocurilor disponibile din farmaciile selectate. Verifica in farmacie daca aceasta oferta este valabila.

Rezerva online produsul dorit si apoi viziteaza farmacia Catena si achizitioneaza-l!

- 50%
Movial Plus, 28 capsule

Movial Plus, 28 capsule

Movial Plus este un supliment alimentar natural dezvoltat pentru a reduce durerea, pentru a ameliora inflamatia si a mentine mobilitatea articulatiilor la un nivel normal.   Contine un complex inovator,…