Sustine sistemul muscular cu Sarcodyn!

Sustine sistemul muscular cu Sarcodyn!

SARCODYN® este un supliment alimentar care contine un amestec special de nutrienti care sustin functionarea normala a muschilor.

 

Sarcodyn contine vitamin D, magneziu si HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat), un metabolit al aminoacidului L-leucina implicat in sinteza si refacerea proteinelor musculare.

Sarcodyn este benefic in cazul reducerii masei si fortei musculare, care pot aparea o data cu inaintarea in varsta sau pot fi provocate de divese afectiuni sau de inactivitatea fizica.  

Beneficii Sarcodyn:

Vitamina D: contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular 

Magneziul: contribuie la sinteza normala a proteinelor, la functionarea normala a sistemului muscular si mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. 

HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat): metabolit al aminoacidului L-leucina, care este implicat in sinteza si refacerea proteinelor musculare.

 

Sarcodyn, 21 plicuri

Sarcodyn, 21 plicuri

SARCODYN® este un supliment alimentar care contine un amestec special de nutrienti care sustin functionarea normala a muschilor. Sarcodyn contine vitamin D, magneziu si HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat),…