Sustine-ti imunitatea cu Vitamina C Plus Zinc de la Naturalis

Sustine-ti imunitatea cu Vitamina C Plus Zinc de la Naturalis

Suplimentul alimentar Vitamina C Plus Zinc de la Naturalis ajuta la sustinerea sanatatii sistemului imunitar si are un puternic efect antioxidant, benefic intregului organism. 

 

2 la preČ› de 1
Vitamina C 1000 mg plus Zinc Naturalis X 20 comprimate efervescente

Vitamina C 1000 mg plus Zinc Naturalis X 20 comprimate efervescente

Contine: vitamina C (1000mg/ comprimat), zinc (10mg/comprimat) Informatii despre produs: Vitamina C Plus Zinc Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente care contine vitamina…

Vitamina C Plus Zinc Naturalis este un supliment alimentar sub forma de comprimate efervescente care contine vitamina C si zinc, nutrienti cu rol in buna functionare a sistemului imunitar si a celui nervos.

Vitamina C, cunoscuta si ca acid ascorbic, este o vitamina hidrosolubila prezenta in mod natural in diverse alimente, adaugata in altele si disponibila ca supliment alimentar. Corpul uman nu poate sintetiza vitamina C, asa ca aceasta este o importanta componenta dietetica. Vitamina C este necesara pentru producerea de colagen, esential pentru tesuturile conjunctive si pentru vindecarea ranilor. Vitamina C contribuie la sanatatea vaselor de sange, ligamentelor, sistemului osos si a pielii. Este totodata un important antioxidant, sustinand sistemul imunitar si imbunatatind absorbtia fierului.

Zincul este un mineral ce sustine activitatea sistemului imunitar si functionarea metabolismului. Zincul este totodata important pentru vindecarea ranilor.

 

Profita de oferta Catena la produsul Vitamina C Plus Zinc Naturalis si intareste-ti imunitatea!

Oferta valabila in perioada 1-30 septembrie 2022, in limita stocului disponibil.