Sustine-ti sanatatea articulatiilor cu Movial Plus!

Sustine-ti sanatatea articulatiilor cu Movial Plus!

Articulatiile te dor si te misti din ce in ce mai greu?

 

Movial vine in sprijinul articulatiilor, eliminand durerile, scazand inflamatia si crescand mobilitatea de la nivelul acestora. Daca articulatiile sufera, apar durerile, ne miscam mai greu si nu putem fi atat de activi pe cat ne-am dori. 

 

Movial Plus fluidart este un supliment alimentar natural, dezvoltat pentru a reduce durerea, pentru a ameliora inflamatia si a mentine mobilitatea articulatiilor la un nivel normal. Contine un complex inovator, Fluidart, compus din acid hialuronic cu greutate moleculara mare si colagen de tip II hidrolizat plus extract de rodie si vitamina C.

Movial Plus crema contine o formula inovativa pe baza de glicozaminoglicani (mucopolizaharide) si acid hialuronic care contribuie la calmarea durerilor articulare si la cresterea confortului articular. Se aplica local, pe zonele afectate si se maseaza pana la absorbtia completa.

 

Te asteptam la Catena pentru a te bucura de oferte speciale la produsele Movial:

 

Movial Plus Fluidart

Pret vechi:148,9 lei Pret promo: 89,34 lei

 

Movial Plus crema

Pret vechi: 87,5 lei Pret promo: 65,63 lei 

 

Oferte valabile in perioada 1-30 septembrie 2021, in limita stocului disponibil.

 

 

-40%
Movial plus fluidart 28 capsule

Movial plus fluidart 28 capsule

Movial plus fluidart este un supliment alimentar natural dezvoltat pentru a reduce durerea, pentru a ameliora inflamatia si a mentine mobilitatea articulatiilor la un nivel normal. Contine un…

-25%
Movial plus crema x 100ml

Movial plus crema x 100ml

Movial+ Crema este un produs recomandat persoanelor care au probleme articulare. Contine o formula inovativa pe baza de glicozaminoglicani (mucopolizaharide) si acid hialuronic care contribuie  la…