Te asteptam in farmacie sa-ti iei brosura pentru imunitate „Raceala, gripa, COVID-19: cum le facem fata”

Te asteptam in farmacie sa-ti iei brosura pentru imunitate „Raceala, gripa, COVID-19: cum le facem fata”

Vremea neprietenoasa scade capacitatea de aparare a organismului, iar mucoasa nasului si a gatului, in special, este cea care vine prima in contact cu agentii patogeni. Motivul pentru care racim mai des in aceasta perioada a anului este si faptul ca petrecem mai mult timp in spatii inchise, aglomerate, aspect ce favorizeaza transmiterea virusurilor.

 

Informarea corecta si produsele care sustin imunitatea sunt de nelipsit in aceasta perioada a anului. Tocmai de aceea le-am adunat pe toate, pentru tine, in brosura „Raceala, gripa, COVID-19: cum le facem fata”*.

Nimic nu este mai suparator decat o raceala sau o gripa care sa te scoate din ritm si chiar sa te tintuiasca la pat cateva zile. Asadar, sfatul nostru este sa nu faci experimente in ceea ce priveste sanatatea ta, ci sa cauti informatiile corecte si sa te pui la adapost.

 

Rasfoieste brosura si vei descoperi:

 

- diferentele dintre racela, gripa si COVID-19;

- caile de transmitere;

- cum se trateaza si ce complicatii pot aparea;

- cum se dobandeste un sistem imunitar puternic;

- ce vitamine si oligoelemente sunt recomandate;

- greseli frecvente.

Un aspect important de subliniat este ca specialistii se asteapta ca in sezonul gripal din acest an sa ne confruntam cu o crestere a cazurilor de gripa, cu un potential impact sever asupra populatiei, din cauza expunerii reduse la gripa in ultimele doua sezoane (ca urmare a masurilor de protectie luate pentru a ne feri de COVID-19).

 

Sezonul asta te bucuri de imunitate ca la carte, cu produse dedicate! Te asteptam in farmacie!

*Brosura oferita in limita stocului disponibil.