Transpiblock, eficient impotriva transpiratiei excesive

Transpiblock, eficient impotriva transpiratiei excesive

Transpiratia excesiva iti da batai de cap, iar in sezonul cald ai parte de un adevarat cosmar din cauza aceasta? Incearca roll-on-ul Transpiblock si evita problemele stanjenitoare!

 

-33,41%
Transpiblock Roll-on impotriva transpiratiei excesive X 50ml

Transpiblock Roll-on impotriva transpiratiei excesive X 50ml

Transpiratia excesiva creeaza probleme si disconfort si poate deveni un impediment in interactiunea cu cei din jur. Transpiblock este un roll-on care asigura, cu o singura aplicare, protectie indelungata…

Transpiblock este eficient datorita formulei pe baza de alcool si de clorura de aluminiu, care opreste producerea sudoratiei. O singura aplicare asigura protectie de la 3 pana la 5 zile. Mirosul este neutru, Transpiblock fiind destinat atat femeilor, cat si barbatilor. 

Transpiblock se aplica seara, pe pielea curata si uscata. Dimineata, pielea se spala cu apa si sapun, nefiind necesara reaplicarea produsului. In prima saptamana de folosire se recomanda utilizarea Transpiblock o data la 2 zile, iar din a doua saptamana se va aplica o data la 3 zile.

 

 Profita de oferta speciala Catena la roll-on-ul Transpiblock si scapa de transpiratia excesiva!

 

Pret vechi: 43,40 Lei Pret Promo: 28,90 Lei

Economisesti: 14,50 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 iulie 2023, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.