Un ajutor pretios in cazul problemelor digestive!

Un ajutor pretios in cazul problemelor digestive!

Stresul, alimentatia dezorganizata si stilul de viata sedentar sunt provocari ale vietii moderne care isi pun, in timp, amprenta asupra starii noastre de sanatate, determinand o serie de dezechilibre la nivelul organismului. Desi solutia ideala este abordarea unui stil de viata echilibrat, bazat pe mai multa miscare si pe consumul de alimente sanatoase, multi dintre noi nu reusesc sa aplice intotdeauna regulile unei alimentatii echilibrate.

Pentru acele momente cand consumam alimente care ne ingreuneaza functionarea sistemului, exista acum un nou aliat: Gastrocalmin.

Gastrocalmin este un supliment alimentar care ajuta la mentinerea confortului digestiv, fiind un ajutor pretios in cazul starilor provocate de cresterea aciditatii gastrice. Datorita ingredientelor de calitate, atent selectionate, Gastrocalmin este un antiacid cu o formula unica:

- extractul flori de Musetel sustine functiile normale ale tractului gastrointestinal.

- extractul de Lemn-dulce ajuta la mentinerea confortului digestiv.

- calciul contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.

Produsul nu contine zahar.

Gasesti acum produsul Gastrocalmin cu reducere

 

pe baza cardului Catena

 

Oferta valabila in limita stocurilor disponibile.

Suntem aici pentru tine daca ai nevoie!

 

- 22% cu Cardul CATENA
Gastrocalmin Naturalis, 30 comprimate masticabile

Gastrocalmin Naturalis, 30 comprimate masticabile

Contine: carbonat de calciu, carbonat de magneziu, extract din radacina de lemn-dulce, extract din flori de musetel Informatii despre produs: Gastrocalmin Naturalis este un supliment alimentar cu indulcitor,…