Urinal Akut: ajutor in caz de disconfort urinar

Urinal Akut: ajutor in caz de disconfort urinar

Suferi de probleme de tract urinar? Te confrunti cu senzatia de arsura la urinare si nevoia de a urina apare iar si iar? Elimina simptomele de disconfort urinar, rapid si eficient, cu Urinal AkutUrinal Akut are o formula noua, imbogatita, cu efect rapid asigurat de forma concentrata.

 

-19,89%
Urinal Akut X 10 tablete

Urinal Akut X 10 tablete

Urinal Akut este un supliment alimentar care contine trei componente active: Exocyan, o forma concentrata de extract din merisor (Vaccinium macrocarpon). Fructele de merisor sunt o sursa bogata de…

Formula contine 3 substante active: Exocyan™ – extract concentrat de merisor, extract de Soligado virgaurea (Splinuta) si Vitamina D.

Forma unica de Exocyan™ este o garantie a calitatii datorita concentratiei standardizate de 36 mg de proantocianidine. Fructul de merisor (Vaccinium macrocarpon) este o sursa bogata de bioflavonoizi, compusi fenolici si alte substante naturale.

Extractul de Solidago virgaurea sustine functionarea corecta a vezicii urinare si a tractului urinar inferior si ajuta la eliminarea bacteriilor din tractul urinar.

Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

 

Profita de oferta speciala Catena la produsul Urinal Akut 10 tablete!

 

Pret vechi: 36,70 Lei Pret Promo: 29,40 Lei

Economisesti: 9,00 Lei

 

Oferta valabila in perioada 1-31 mai 2024, in limita sctocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.