ViroProtect Rapid + Quercetina sustine sistemul respirator

ViroProtect Rapid + Quercetina sustine sistemul respirator

ViroProtect Rapid + Quercetina este un supliment alimentar, cu rol in sustinerea sanatatii sistemului respirator si a sistemului imunitar. Are un gust delicios de zmeura si contine 9 ingrediente active.

 

3 la pret de 2
Naturalis ViroProtect Rapid Quercetina X 10 plicuri

Naturalis ViroProtect Rapid Quercetina X 10 plicuri

  Naturalis ViroProtect Rapid +Quercetina este un supliment alimentar ce contine 9 ingrediente active care, prin mecanisme specifice, sustin sistemele respirator si imunitar, intarind organismul…

Seleniul, zincul, vitaminele C si D si extractul de soc au rolul de a intari organismul prin contributia pe care o au la buna functionare a sistemului imunitar. Extractul de flori de lumanarica calmeaza gatul iritat si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii, alaturi de extractul de radacina de Pelargonium sidoides.

Extractul de Soc negru sustine apararea organismului, contribuie la reducerea simptomelor alergice si favorizeaza expectoratia secretiilor bronsice.  

Quercetina are proprietati antioxidante puternice si contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor respirator si cardiovascular. Totodata, ajuta la reducerea stresului oxidativ, a inflamatiei si a manifestarilor alergice.

 

Profita de oferta speciala Catena la produsul ViroPortect Rapid!

 

 

Oferta valabila in perioada 1 noiembrie-31 decembrie 2023, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.