Neo-endusix inj.20 mg x 1 fl.pulb+solv.

Prospect Neo-endusix inj.20 mg x 1 fl.pulb+solv.

Mergeti la produs

Compozitie

1 flacon cu pulbere contine: Tenoxicam 20 mg. 1 comprimat contine: Tenoxicam 20 mg.

Forma de prezentare

Cutie cu 1 flacon 20 mg tenoxicam pulbere liofilizata si o fiola de 2 ml dizolvant (apa distilata).

Actiune terapeutica

Neo-endusix contine ca substanta activa tenoxicam, un antiinflamator nesteroidian, analgezic si antipiretic, din generatia a II-a, combate agregarea plachetelor sanguine.

Este un puternic inhibitor al biosintezei prostaglandinelor, atat in vitro cat si in vivo.

Indicatii

Neo-endusix se recomanda penmtru terapia simptomatica a afectiunilor reumatice inflamatorii dureroase si degenerative: artrita reumatoida, osteoartrita, spondilartrita anchilozanta, tendinita, bursita, periartrita, sciatica, lombalgie, gonartroze si coxartroza, criza de guta.
 

Contraindicatii

Neo-endusix nu trebuie administrat la: persoane cu sensibilitate la produs; persoane cu antecedente alergice la alte antiinflamatorii nesteroidiene; persoane cu ulcer gastroduodenal sau alte afectiuni gastrice; persoane ce urmeaza sa se supuna unor interventii chirurgicale existand pericol de insuficienta renala.

Reactiile clinice sau de laborator nedorite ce au aparut sporadic s-au atenuat si au disparut chiar in timpul tratamentului.

Mod de administrare

Parenteral in toate afectiunile 20 mg/zi (1 fiola/zi i.m. sau i.v. primele 2 zile, apoi tratament oral 1 comprimat/zi timp de 1-2 saptamani). Substanta liofilizata se dizolva in 2 ml solvent si se foloseste imediat.

Pentru bolnavii care necesita un tratament de lunga durata se recomanda administrarea orala de 10 mg/zi ca doza de intretinere.

Forma de prezentare

Cutie cu 1 flacon 20 mg tenoxicam pulbere liofilizata si o fiola de 2 ml dizolvant (apa distilata). Cutie cu 10 comprimate a 20 mg tenoxicam

Mergeti la produs Inapoi la prospecte