Taffix Family spray nazal x 4 flac. x 1 g

Prospect Taffix Family spray nazal x 4 flac. x 1 g

Spray-ul nazal Taffix ™ este utilizat pentru blocarea virusurilor din cavitatea nazala, virusuri care ar putea patrunde in sistemul respirator si provoca infectii.: virusuri gripale, COVID-19, etc. De asemenea, Taffix ™ este utilizat pentru impiedicarea interactiunii alergenilor respiratori cu mucoasa de la nivelul cavitatii nazale, atenuand in acest fel unele simptome ale rinitei alergice.

Spray-ul nazal Taffix ™ sub forma de pulbere produs de Nasus Pharma Ltd in ISRAEL este un dispozitiv medical ce nu necesita prescriptie medicala.

Cine poate folosi spray-ul nazal Taffix ™?

Spray-ul nazal Taffix ™  este recomandat pentru adulti si copii cu vârsta peste 6 ani. Consultati un medic daca intentionati sa utilizati spray-ul nazal Taffix ™ la copii mai mici de 6 ani sau la gravide si femeile care alăptează.

Cum actioneaza spray-ul nazal Taffix ™ Taffix™?

Taffix ™ este un spray cu pulbere nazala, pulberea se transforma intr-un gel in interiorul nasului, astfel creeaza o bariera activa ce apara, protejeaza si dezactiveaza virusurile cu transmitere prin aer gasite adesea in spatiile deschise, avioane, trenuri, centre comerciale mari si mijloace de transport in comun. Totodata aceasta bariera blocheaza interactiunea alergenilor repiratori cu mucoasa de la nivelul cavitatii nazale.

Daca este nevoie si de utilizarea unui alt spray nazal asemanator, Taffix ™ ar trebui reaplicat ulterior pentru ca bariera creata sa nu perturbe actiunea celuilalt spray nazal.

Se recomanda ca in situatii pandemice, Taffix ™️ sa fie folosit impreuna cu celelalte mijloace, de prevenire ca parte din combinatia de strategii si masuri pentru reducerea la minim a riscului de infectare si de transmitere a virusurilor: vaccinarea, distantarea fizica, igiena si dezinfectia mainilor, purtarea mastilor sau a manusilor, etc.

Taffix ™ NU este un medicament si NU provoaca somnolenta.

Mod de utilizare:

1. Atunci cand utilizati pentru prima data Taffix™️ inlaturati capacul si pulverizati in aer de 2-3 ori pentru a-l testa. Taffix este acum gata de utilizare!

2. Suflati nasul dacă este cazul.

3. Agitati usor flaconul.

4. Pulverizati 1-2 pufuri in fiecare nara.

5. Stergeti capatul flaconului dupa utilizare cu un servetel uscat.

Indicatii pentru utilizare

Spray-ul nazal (pulbere) Taffix ™ este indicat pentru utilizarea ca bariera de protectie impotriva alergenilor si virusurilor din cavitatea nazala.

Taffix™ actioneaza in 50 de secunde si protejeaza timp de 5 ore cu fiecare utilizare. 

Taffix se foloseste intermitent si este o masura de protectie suplimentara atunci cand va expuneti unui contact cu alte persoane in spatii inchise sau aglomerate cum ar fi Mall-uri, supermarketuri, intalniri religioase, etc.

Folositi Taffix respectand totodata si masurile de protectie recomandate de autoritatile sanitare.

Fiecare flacon Taffix contine o cantitate de 1000 mg, adica 1g de pulbere fina alba care ocupa aproximativ o treime din flacon. Spatiul de doua treimi ramas gol in flacon este necesar pentru ca in momentul apasarii, flaconul sa se comporte ca o pompa manuala ce pulverizeaza in exterior doza necesara de pulbere!  Pachetul Family Pack contine 4 flacoane.

Cantitatea de 1000 mg reprezinta aproximativ 200 de pufuri!

Contraindicatii:

Nu folositi produsul daca sunteti sensibili la celuloza, acid citric sau clorura de benzalconiu.

Consultati un medic inainte de a utiliza Taffix ™ la copiii mai mici de 12 ani sau la gravide si femeile care alapteaza.

Compozitia chimica: Hipromeloza (HPMC) (89,9%), Acid citric (6%), Citrat de sodiu (4%), Clorura de benzalconiu (0,1%) si Mentol (<0,1%).

 Marcaj CE, indicand ca dispozitivul respecta Directiva 93/42/CE (MDD) a Consiliului

Inapoi la prospecte