Zdrovit ColonProtect Fit cu fibre, 20 plicuri aroma ananas

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

Zdrovit ColonProtect Fit cu fibre, 20 plicuri aroma ananas - Catena

ColonProtect Fit de la Zdrovit este un supliment alimentar ce contine fibre naturale, benefic in sustinerea unui tranzit intestinal regulat si mentinerea unei greutati corporale optime. ColonProtect Fit contribuie la reducerea colesterolului si a nivelului lipidelor din sange, ajuta la mentinerea unui colon sanatos si a unui tranzit intestinal normal, sustine reglarea nivelului lipidelor serice si regleaza metabolismul lipidic, contribuie la mentinerea unui nivel normal al colesterolului si sustine vitalitatea florei intestinale. In plus, cromul din compozitie contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. ColonProtect Fit are o aroma placuta de ananas.
 

Mod de administrare ColonProtect cu fibre naturale

Pentru adulti - cate un plic de ColonProtect de doua ori pe zi.
 

ColonProtect Fit se poate prepara in trei moduri:

- se adauga continutul unui plic intr-un pahar plin cu apa;
- se adauga continutul unui plic intr-un pahar cu apa pe jumatate plin si se consuma imediat dupa ce s-a format un jeleu aromat;
- se adauga continutul unui plic peste musli sau peste alte alimente.
 

Ingrediente ColonProtect cu fibre

ColonProtect Fit contine seminte de Psyllium, fructo-oligozaharide, crom.
 

Contraindicatii ColonProtect Fit cu fibre

ColonProtect Fit este contraindicat in urmatoarele situatii: in sarcina, obstructii ale tractului gastro-intestinal, blocaj intestinal (ileus), paralizie intestinala, sangerare intestinala nediagnosticata, constipatie habituala. 
 
A se administra cu prudenta in caz de megacolon, diabet zaharat si dificultati de deglutitie. Psyllium husk poate dilua enzimele digestive. A se administra la minimum 1 ora dupa orice medicament sau supliment alimentar, cu o cantitate mare de lichid.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE