RILASTIL HYDROTENSEUR Ser antirid restructurant X 30ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

RILASTIL HYDROTENSEUR Ser antirid restructurant X 30ml - Catena

Ser cu textura matasoasa si absorbtie rapida, care confera elasticitate tenului si netezeste ridurile. Formula pe baza de acid hialuronic cu trei tipuri de masa moleculara contribuie la restructurarea barierei epidermice. Produsul este ideal ca Intretinere dupa efectuarea procedurilor estetice.

Recomandari

  • Hidrateaza si repara pielea,
  • Contracareaza ridurile
  • Restabileste elasticitatea optima

Recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel mai sensibil.

Ingrediente si beneficii

Trei tipuri de acid hialuronic

  • Cu masa moleculara mare - creeaza o pelicula la suprafata pielii, prin care retine apa ce se evapora din straturile subiacente, hidratand astfel tenul.
  • Cu masa moleculara medie - contribuie la formarea peliculei hidratante de la suprafata pielii si patrunde in spatiile intercorneocitelor create de acidul hialuronic cu masa moleculara mare, ajutand la umflarea acestora si permitand moleculelor mai mici de acid hialuronic sa patrunda in straturile superficiale ale epidermei, pentru a umple adanciturile de la suprafata pielii si a hidrata tenul.
  • Cu masa moleculara mica - patrunde in straturile profunde ale epidermei si dermei, hidratand in profunzime si sustinand integritatea barierei epidermice.

Mod de utlizare

Aplicati serul dimineata si seara, pe fata si gat, tampotand usor, inainte de a folosi crema Hydrotenseur.


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE