Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbtie imbunatatita pentru nutritia articulatiilor

Nutritia articulatiilor si miscarea sunt o combinatie benefica pentru mentinerea sanatatii articulatiilor. Proenzi ArtroStop Intensive actioneaza astfel incat fiecare miscare sa fie benefica pentru corpul dumneavoastra.Compozitia sa a fost dezvoltata pe baza unei minutioase expertize a nutritiei articulatiilor si buna cunoastere a sistemului musculo-scheletic.

Proenzi ArtroStop Intensive are o compozitie unica, combinand substante ce au un efect pozitiv asupra sanatatii articulatiilor:

 

  • Extractele din traditionalul Salix alba, impreuna cu Curcuma longa, utilizate in medicina Ayurveda, contribuie la mentinerea sanatatii si flexibilitatii articulatiilor
  • Extractul din Boswellia serrata ajuta la functionarea normala a articulatiilor
  • Elemente esentiale ale structurii cartilajelor articulare: colagen tip II, glucozamin sulfat si condroitin sulfat
  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a oaselor si a cartilajelor
  • Manganul contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive.
  • Formula patentata BioPerine® (extract din Piper Negru) – potentiator de origine naturala ce imbunatateste absorbtia anumitor minerale, vitamine si alte substante cu pana la 80%*. Patent Nr. US 5972382 A

 

Articulatiile ne ajuta sa ne miscam si sa avem o viata activa. Dar, odata cu inaintarea in varsta, cartilajul articular devine mult mai solicitat,  si se degradeaza iar articulatiile isi pierd flexibilitatea si aua nevoie de o ingrijire adecvata.

Este bine cunoscut faptul ca anumite alimente pot  conduce la un confort al articulatiilorr. O ingrjire completa a articulatiilor va poate ajuta sa mentineti sanatatea articulatiilor astfel incat sa ramaneti activi si la o varsta inaintata.

 

Proenzi ArtroStop – expertul in ingrijirea articulatiilor – a dezvoltat o compozitie unica de nutrienti care ajuta articulatiile sa functioneze corect, permitandu-va  sa faceti fata provocarilor zilnice.

 

Mentinerea unui stil de viata activ contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor. Cu toate acestea, atunci cand exista disconfort articular sau rigiditate articulara tendinta este de evitare a exercitiilor fizice,trebuie insa sa aveti in vedere faptul ca miscarea este necesara pentru:

-           mentinerea lubrifierii articulatiilor si hranirea acestora

-           intretinerea muschilor din jurul articulatiilor astfel incat sa nu existe presiune in plus la nivel articular

 

Spre deosebire de cele mai multe tesuturi, cartilajul articulatiilor nu are vase de sange sau nervi. Acesta este compus dintr-o matrice extracelulara densa, cu o distributie rara de celule inalt specializate numite condrocite. Miscarea articulara regulata si incarcarea dinamica sunt importante pentru mentinerea normala a metabolismului cartilajului articular si functionarea acestuia. A fost demonstrat ca inactivitatea articulatiei conduce la o degradare mai rapida a cartilajului.

Asigurati o nutritie adecvata si o protectie intensa articulatiilor  cu noul Proenzi ArtroStop Intensive.