Secom MSM 90 capsule 1+1 cu 50% reducere

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Secom MSM 90 capsule 1+1 cu 50% reducere - Catena

Supliment alimentar MSM 750mg, Solaray, 90 capsule vegetale pe baza de ingrediente naturale ce sustin mobilitatea si sistemul osteoarticular
Formula sinergica ce contine 5 ingrediente naturale ce sustin mobilitatea articulara si buna functionare a sistemului osteoarticular.

Beneficii Secom MSM 750mg:

  • suport in reducerea actiunii enzimelor COX-2 si 5-LOX, a mediatorilor implicati in procesul inflamator si mentinerea structurii si mobilitatii articulare normale
  • sustinerea proceselor oxidative normale din timpul exercitiilor fizice intense (metilsulfonilmetanul, prin actiune antioxidanta, mentine structura proteinelor si a lipidelor de la acest nivel in fata actiunii radicalilor liberi)
  • mentinerea structurii peretilor vasculari, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor si oaselor
  • sustinerea sintezei normale de colagen de la nivelul articulatiilor
  • mentinerea sanatatii pielii, parului si a unghiilor prin eliberare de sulf din metilsulfonilmetan (MSM este o sursa naturala de sulf), sulful fiind un compus care sustine formarea keratinei din unghii, piele si par.

Ingrediente Secom MSM 750mg:

Msm (Metilsulfonilmetan)(OptiMSM®)750 mg;
Gheara diavolului (Harpagophytum procumbens, Harpagophytum zeyheri)(extract standardizat din radacina, garantat 375mcg [1.5%] harpagozide)25 mg;
Curcuma (turmeric)(Curcuma longa)(extract standardizat din radacina, garantat 19mg [95%] curcuminoide)20 mg;
Boswellia (Boswellia serrata)(extract standardizat din rasina, garantat 19.5mg [65%] acid boswellic)30 mg;
Gheara matei(Uncaria tomentosa)(scoarta)10 mg.

Mod de administrare Secom MSM 750mg:

Cate 1 capsula de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Precautii / Atentionari Secom MSM 750mg:

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.
Contraindicatii
A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE