Vacanta relaxata cu LaxaNatur!

Vacanta relaxata cu LaxaNatur! Vacanta relaxata cu LaxaNatur!

Ultima actualizare: 22 decembrie 2015

Problemele de sanatate din timpul concediului sau al unei calatorii mai lungi sunt ultimele lucruri pe care si le doreste cineva. Insa acestea pot aparea oricand si pot strica vacanta oricui, constipatia fiind una dintre cele mai frecvente asemenea neplaceri, mai ales in concedii.

Un drum lung inseamna schimbarea mediului si a obiceiurilor zilnice, modificarea dietei, dereglarea orarului de masa, exces de fast-food sau de gustari luate pe fuga in benzinarii ori aeroporturi. Toate acestea contribuie la dereglarea tranzitului intestinal si, implicit, la aparitia constipatiei. Astfel, in loc sa te bucuri de vacanta, de peisaje, de timpul petrecut alaturi de cei dragi, de mancarurile traditionale pe care ai vrea sa le incerci, te preocupa starea de disconfort general ori iti pierzi timpul mai mult la toaleta.

De aceea, cand pleci in vacanta – dar nu numai – este bine sa asiguri organismului un ajutor care sa regleze tranzitul intestinal si care sa te fereasca de constipatie. Iar cea mai buna solutie in acest sens o reprezinta LaxaNatur, de la Naturalis.

Cu o formula concentrata pe baza de extracte de senna, suplimentul alimentar LaxaNatur este util in caz de constipatie acuta si cronica, pentru stimularea tranzitului intestinal, dar si pentru mentinerea tonicitatii fiziologice a tractului digestiv. Senna sau siminichia, planta originara si raspandita in zonele tropicale ale Americii de Sud, Africii, Asiei si Europei, este un purgativ puternic, utilizat in tratarea constipatiei, actionand prin stimularea directa a intestinului.

Extractul de siminichie (senna fruit extract 20%) actioneaza la nivelul colonului prin interactiune directa asupra celulelor din mucoasa locala. In plus, LaxaNatur are o aroma placuta de portocale, ceea ce face ca administrarea acestuia sa fie placuta oricui. 

Disponibil in Catena - cumpara acum!

Farmacistul Catena va recomanda:

3 la preČ› de 2
Naturalis LaxaNatur X 20 comprimate filmate

Naturalis LaxaNatur X 20 comprimate filmate

LaxaNatur Naturalis este un supliment alimentar ce…