Benesio BeautyCell colagen 5g, 20 plicuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Benesio BeautyCell colagen 5g, 20 plicuri - Catena

Benesio BeautyCell este un supliment alimentar pe baza de colagen hidrolizat imbogatit cu vitamina C, vitamina E, acid hialuronic si indulcitor. Colagenul este o componenta esentiala a tesutului conjunctiv, responsabila de mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii. Trecerea timpului scade capacitatea organismului de a produce colagen iar acest lucru afecteaza integritatea tesuturilor.

Fiecare plic BeautyCell asigura un aport de 5000 mg colagen hidrolizat (sub forma de peptide), provenit din surse naturale, ceea ce asigura calitatea, absorbtia si biodisponibilitatea sa ridicata. Colagenul hidrolizat se absoarbe mult mai repede in organism decat colagenul obisnuit. Prin aportul de colagen hidrolizat, organismul primeste nutrientii de care are nevoie pentru a mentine integritatea si functionalitatea tesuturilor. 

Beneficii BeautyCell cu colagen hidrolizat

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii si a ligamentelor.

Vitaminele C si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Complexul de colagen hidrolizat, sub forma de peptide este usor absorbit in organism si ofera o mare varietate de aminoacizi.

Colagen hidrolizat sub forma de peptide cu rata de absorbtie ridicata si o biodisponibilitate crescuta la nivelul pielii si a tesutului conjunctiv.

Prin aportul de colagen hidrolizat adus in organism, mentine elasticitatea pielii si a vaselor de sange, amelioreaza simptomele artrozei si previne pierderile de masa osoasa.

Fara zahar

Fara gluten

Fara lactoza

Mod de administrare Benesio BeautyCell cu colagen hidrolizat: 1-2 plicuri pe zi. Se dizolva continutul unui plic intr-un pahar cu lichid si se consuma imediat.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE