Benesio BeautyCell colagen 5g X 20 plicuri

3 la preț de 2
Benesio BeautyCell colagen 5g X 20 plicuri
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Benesio BeautyCell colagen 5g X 20 plicuri - Catena

Benesio BeautyCell este un supliment alimentar pe baza de colagen hidrolizat, imbogatit cu vitaminele C si E, acid hialuronic si indulcitor. Colagenul este o componenta esentiala a tesutului conjunctiv, responsabila de mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii. Trecerea timpului diminueaza capacitatea organismului de a produce colagen, iar acest lucru afecteaza integritatea tesuturilor.

Recomandari

Fiecare plic de BeautyCell asigura aportul a 5.000 mg de colagen hidrolizat (sub forma de peptide), provenit din surse naturale, ceea ce asigura calitatea, absorbtia si biodisponibilitatea sa ridicata. 

Colagenul hidrolizat se absoarbe mult mai repede in organism decat colagenul obisnuit. Prin aportul de colagen hidrolizat, organismul primeste nutrientii de care are nevoie pentru a mentine integritatea si functionalitatea tesuturilor. 

Ingrediente si beneficii BeautyCell cu colagen hidrolizat

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, pentru buna functionare a pielii si ligamentelor.

Vitaminele C si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Complexul de colagen hidrolizat, sub forma de peptide, care se absoarbe in organism, consta intr-o varietate de aminoacizi. Colagenul hidrolizat, sub forma de peptide cu biodisponibilitate superioara, imbunatateste textura pielii si a tesutului conjunctiv. Aportul de colagen hidrolizat, adus in organism, mentine elasticitatea pielii si a vaselor de sange, amelioreaza simptomele artrozei si previne pierderile masei osoase.

Fara zahar

Fara gluten

Fara lactoza

Ingrediente/plic

Peptide de colagen hidrolizate, de origine bovina; corector de aciditate: acid citric anhidru; Naticol®/ peptide de colagen hidrolizate din peste; potentiatori de aroma: fructul-pasiunii (dextroza, diacetat de sodiu, maltodextrina, guma arabica, triacetina), mango (dextroza, maltodextrina, diacetat de sodiu, guma arabica, trietilcitrat); vitamina C / acid L-ascorbic; coloranti: suc de sfecla (maltodextrina, acid citric), betacaroten (trigliceride cu catena medie, guma arabica, sucroza, maltodextrina, dl-alfa tocoferol, ascorbat de sodiu, dioxid de siliciu); indulcitor: sucraloză; Vitamina E / dl-alfa acetat de tocoferol 50% (maltodextrina, amidon modificat, dioxid de siliciu); acid hialuronic.

Mod de utilizare:

  • 1-2 plicuri BeautyCell colagen hidrolizat pe zi. Se dizolvă continutul unui plic intr-un pahar cu lichid si se consuma imediat.
  • Recomandat a se consuma zilnic intre mese, preferabil seara inainte de culcare, pentru absorbtie maxima.
  • Persoanele cu varsta de peste 45 de ani pot consuma 2 plicuri pe zi.

 

 

 

Mod de administrare Benesio BeautyCell cu colagen hidrolizat

1 – 2 plicuri de Benesio BeautyCell pe zi. Se dizolva continutul unui plic intr-un pahar cu lichid si se consuma imediat.

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE