1530 ASLAVITAL - Crema hidratanta antipoluare SPF10 x 50ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

1530 ASLAVITAL - CREMA HIDRATANTA ANTIPOLUARE SPF10 x 50 ml - Catena

Crema hidratanta antipoluare SPF10 Aslavital Mineralactiv contine un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protectie UV si de atenuare a efectelor nedorite ale poluarii urbane si electronice.
 
Formula unica si originala cu Argila 100% naturala si Cobiodefender EMR.
Produs hipoalergenic. Testat dermatologic.
 
Crema hidratanta antipoluare SPF10 asigura ingrijire pe timpul zilei. Este recomandata pentru hidratarea si protectia tenurilor sensibile sau care se confrunta cu reactii la efectele negative ale factorilor de mediu (radiatii UV, poluare urbana, poluare electronica), reactii alergice, roseata, iritatii, vase de sange proeminente, deshidratare, ridare prematura.
 
Ingrediente active:
Complexul de ingrediente, care asociaza filtrele solare cu argila naturala provenita din Muntii Padurea Craiului, cu extractul marin CobioDefender EMR, Acid ferulic si vitamina E, asigura protectie impotriva stresului oxidativ generat de poluare, de radiatiile ultraviolete si de radiatiile generate de aparatura electronica. 
Uleiurile naturale, cu rol emolient si de restaurare a echilibrului hidro-lipidic al epidermei, impreuna cu complexul de aminoacizi Sepilift™ DPHP si cu complexul hidratant Lipomoist™ 2036, asigura o capacitate crescuta de absorbtie si mentinere a apei in tesuturi.
 
Mod de utilizare:
Se aplica dimineata, pe fata, gat si decolteu, dupa demachiere.
A se evita zona ochilor!
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE