Mebra Eritroacnol crema, 75 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Mebra Eritroacnol crema, 75 ml - Catena

Eritroacnol de la Mebra este un produs antibacterian si antiinflamator cu actiune locala. Produs recomandat pentru hranirea si ingrijirea tenului gras/cu tendinta acneica.

Galbenelele din compozitia produsului au efect de intretinere si revigorare a pielii, iar extractul de echinacea are rol hidratant si tonic. Se recomanda folosirea impreuna cu lotiunea Eritroacnol, aplicarea cremei efectuandu-se dupa curatarea cu lotiunea respectiva.
 
Ingrediente: Water (Aqua), paraffinum liquidum, Echinacea pallida extract, Calendula officinalis extract, stearic acid, triethanolamine, carboxymethylcellulose, methylparaben, propylparaben.
 

Mod de utilizare

Crema se aplica local, pe zona afectata, respectandu-se cu strictete regulile de igiena, pentru a impiedica raspandirea afectiunii. Specialistii va recomanda sa o folositi in continuarea tratamentului cu lotiunea tonica, din aceeasi gama. Utilizarea trebuie sa dureze timp de 5 – 7 zile, dar puteti prelungi intervalul, daca nu ati obtinut efectele scontate. Dupa demachiere sau spalare, crema se aplica pe zonele cu acnee. 
 

Precautii

Se foloseste cu atentie in cazul persoanelor alergice. A se pastra la 5 – 25 °C.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE