Catalogul Lunii

 


 

Produsul lunii mai – Diolex Gel

 
Kilogramele in plus, lipsa de miscare sau statul prelungit in picioare sunt o adevarata provocare pentru sistemul venos.
Acestea ii fac misiunea de a trimite sangele inapoi catre inima extrem de dificila. Mai ales de la nivelul picioarelor, unde circulatia sangelui trebuie sa invinga forta gravitationala. 
Tocmai de aceea, de multe ori gleznele ni se umfla, pantofii devin neincapatori, iar gambele par sa fie asediate de furnici furioase.
Sunt semnale clare ca sangele stagneaza, iar presiunea in vene creste alarmant. Pentru astfel de situatii, Naturalis a creat Diolex Gel.
Aplicat prin masaj usor pe zonele afectate, acesta imbunatateste circulatia venoasa, corecteaza roseata locala, revigoreaza picioarele obosite, oferind o senzatie placuta de racorire, hidrateaza si calmeaza pielea. Ce usurare!
 

 

Care sa-i fie secretul?

 
Diolex Gel de la Naturalis are la baza o formula special conceputa pentru a combate disconfortul cauzat de o circulatie venoasa deficitara: senzatie de greutate la nivelul picioarelor, furnicaturi, umflaturi, varice. Acesta are in compozitie un amestec inovator de substante din microalga Porphyridium Cruentum, extract de castan salbatic, cu proprietati venotonice si antiinflamatoare, mentol si ulei de frunze de eucalipt, cu efect relaxant.
Pentru o eficienta crescuta, se recomanda utilizarea concomitenta a Diolex Gel si Diolex comprimate.