Catalogul Lunii

Produsul lunii

Naturalis Septocalmin forte, 24 pastile

Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, fara zahar, sub forma de drajeuri de supt care contribuie la calmarea gatului iritat. Prin formula complexa cu 8 substante bioactive, pe baza de vitamina C, uleiuri esentiale si extracte naturale, Septocalmin Forte  ofera o ameliorare rapida a durerilor in gat, datorita formei farmaceutice


Votat Produsul Anului® în categoria Sanatatea sistemului respirator*

 
Naturalis Septocalmin Forte este un supliment alimentar, fara zahar, sub forma de drajeuri de supt care contribuie la calmarea gatului iritat. Prin formula complexa cu 8 substante bioactive, pe baza de vitamina C, uleiuri esentiale si extracte naturale, Septocalmin Forte  ofera o ameliorare rapida a durerilor in gat, datorita formei farmaceutice
 
Beneficii:
- Efect rapid datorat formei farmaceutice
- Combinatie de ingrediente atent selectionate care se potenteaza reciproc
- Nu contine zahar
- Ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii
- Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar
 
Vitamina C contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Eucaliptul, mentolul si extractul din radacini de Nalba-mare au efect placut asupra gatului, corzilor vocale si faringelui.
Menta, extractul din radacina de Lemn-dulce, extractul din fructe de Soc si extractul din flori de Tei calmeaza tractul respirator superior si ajuta la mentinerea confortului cailor respiratorii.
 
Mod de administrare
Adulti si copii cu varsta de peste 6 ani: 3 pana la 5 drajeuri pe zi;
Drajeurile se tin in cavitatea bucala pana la dizolvare;
Nu se mesteca si nici nu se inghit intregi;
Se consuma intre mese.
 
Atentionari
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A se pastra la temperaturi sub 25 °C, in loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui, in ambalajul original.
Se consuma cu prudenta in timpul sarcinii si alaptarii.
Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul specialistului inaintea utilizarii suplimentului alimentar.
Consumul in exces sau pe perioade indelungate poate avea efect laxativ.
A nu se utiliza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Contine lemn-dulce! A nu se consuma o perioada mai mare de 6 saptamani fara avizul consultantului de specialitate.
 
*Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 30 de categorii.
În categoria “Sanatatea sistemului respirator“ eşantionul a fost de 509 respondenţi, 18-54 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.3%. Studiul a avut loc în perioada 06.03.2020 - 09.04.2020. Criteriile de selecţie au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Produsul câştigător a fost votat de către consumatori dintre produse comparate în categorie.
Detalii pe www.produsulanului.com
 

Odată cu modificările de umiditate și coborârea mercurului din termometre, scade și capacitatea de apărare a mucoasei respiratorii. A nasului și gâtului în special, cele care vin primele în contact cu agenții patogeni. 

Organismul nostru este pus permanent în contact cu virusuri, bacterii etc. Și totuși nu ne îmbolnăvim întotdeauna. De ce? Aflati din brosura pusa la dispozitie de Farmacia Catena.

Farmacistii Catena stiu cum sa te ajute! Te asteptam in farmacie!